Etablert i Oslo i 2005 har Northern Lightning blitt en stor produsent av moderne lamper og lys i den skandinaviske designtradisjonen. Spesielt utvalgte designere lager prisvinnende produkter som gir omgivelsene karakter og stil. Rygg Belysning fører alt ifra Northern Lightning, og har vi det ikke på lager, så skaffer vi det mer enn gjerne.

Skandinavisk design - elegant og stilrent

I snart 50 år har Belid laget belysningsprodukter fra kysten av Sverige. For Belid er lys er et håndverk og en tradisjon som skal forvaltes og utvikles i takt med den nordiske designtradisjonen. Belid har et sort utvalg innen belysning, og har lamper for enhver smak. Med fokus på å lage ærlige lamper som tilfører miljøet de står i noe mer, er Belid en favoritt for mange.

Lekre og funksjonelle lamper for alle typer rom

Nordlux har i alle år hatt som mål å tilby kvalitetsprodukter inne belysning til attraktive priser. I det ligger et stort og variert utvalg av det meste innen belysning. Med merkene Nordlux og Design for the people, finnes det lamper og belysning for alle typer mennesker og alle typer rom og hjem.

Stort utvalg og alle typer belysning, både innendørs og utendørs

MS Belysning er blant Norges ledende grossister inne lys og belysning, og sammen med de fører vi et stort og variert utvalg av lamper, bordlamper, vegglamper, spotlights, utelamper og lampeskjermer. Snakk med en av våre hyggelige rådgivere om hva vi kan gjøre for deg.

Variert utvalg - fornuftige priser
Utvikling og design av Vecora