Lys og lamper for alle forhold

Vi er opptatt av å ha det riktige utvalget, enten det er lamper, spotlights, downlights, utelamper, LED-striper eller annet innen belysning. For oss betyr det at vi både har det mest populære, men også det som er sjeldnere og mer spesielt - det du ikke finner noen andre steder. Kombinert med dyktige ansatte med lang erfaring i faget er Rygg Belysning det perfekte utgangspunktet for en god handel.

Godt lys skaper godt miljø

Godt og riktig lys handler ikke bare om at du skal se godt. Det handler også om å komme i stemning, ha gode arbeidsforhold eller rett og slett ha en snadder eller flott lampe. Lys er også design. Det er et møbel som skal passe i det miljøet det skal stå i, og dette kan vi.

Rådgivning i en levende butikk

En stor del av vår jobb består i å hjelpe kunder med å gjøre gode valg innen belysning. Å forstå hva du er på jakt etter og hvordan det skal brukes gjør oss i stand til å komme med gode anbefalinger. Vi tar alle oppdrag på strak arm, og elsker når noen kommer med spennende utfordringer.

Lamper, vegglamper, spotlights, utelamper, LED-lamper, lyspærer

Kort og godt: Vi har det meste. I vår butikk har vi et utvalg du finner få andre plasser. Her henger lamper og lys i alle fasonger og typer overalt. Vi har fortløpende forandringer i utstillingen og tar hele veien inn nye og spennende produkter, og følger alltid med på trender og mote.

Utvikling og design av Vecora