Denne enebolig på Randaberg arbeidet vi med fra starten av byggeprosjektet. Sammen med huseier og byggherre planla vi hvordan å best bruke lyset for å fremheve miljøet det plasseres i.

Vår lysrådgiver arbeidet sammen med kunden hvordan vi kan bruke LED-teknologi til å skape et trivelig og flott hjem. Alt av belysning er LED og med dimming.

Ved hjelp av indirekte lys (LED-striper etc.) og direkte lys (lysekrone etc.) har kunden fått et hjem hvor belysningen er en del av identiteten til huset, og som virkelig gjør det til noe spesielt.

Vår lysrådgiver arbeidet sammen med kunden hvordan vi kan bruke LED-teknologi til å skape et trivelig og flott hjem.

Ikke langt ifra Stavanger finner vi denne flotte gården. En nyrestaurert eiendom hvor eieren var opptatt av av lyset skal fremheve, og ikke ta oppmerksomhet. I forbindelse oppussing kontaktet eieren oss og  ønsket hjelp til hvordan nettopp å få lys og belysning til å bygge opp under arkitekturen og det jærske miljøet.

Fra Rygg Belysning var vårt team, som består av vår lysrådgiver og en som er utdannet elektriker, en naturlig del av hvordan krydre eiendommen med funksjonell belysning.

Etter en befaringsrunde kommer som oftest kunden ut til oss hvor vi får igjennom forslag til hvordan få til gode løsninger og hvilke produkter som er midt i blinken.

En nyrestaurert eiendom hvor eieren var opptatt av av lyset skal fremheve, og ikke ta oppmerksomhet.

Denne gamle låven fra 1800-tallet har en historie som skaper identiteten til rommene. Kunden ville ha lys som forsterket det tradisjonsrike håndverket som finnes og vises i veggene.

Vi jobbet sammen med håndverkerne om hvordan det teknisk opplegget skulle være, og med kunden i hvilket type lamper de ønsket.

Resultatet er et flott innemiljø. Et miljø og rom som er innbydende, behagelige og har en naturlig følelse over seg.

Belysningen skal forsterke det tradisjonsrike håndverket som finnes og vises i veggene og i bygget.

Denne trivelige familien hadde et hjem hvor de ønsket få hjelp til bruke lys til både å opplyse og å belyse. Vi reiste hjem til boligen og hadde en god prat rundt hva de ønsket. Det kom fort frem at det var både det å fremheve forholdet til kunst og design, samtidig de ønsket av deler av belysningen skulle være en del av interiøret.

Kunden kom etterpå ut til oss hvor vi diskuterte og viste frem ulike lamper og måter å løse behovene på. Sammen kom vi frem til hvordan vi kan bruke LED-downlights og LED-striper til hoved- og arbeidslys, samtidig som forskjellige lamper i utsøkt design virkelig gir det lille ekstra.

Vår oppgave var å få lyset til ikke å ta oppmerksomhet, samtidig som de ønsket å bruke lamper som virkelig var flotte å se på.