Lys og lamper til alle forhold

Vi er opptatt av å ha det riktige utvalget, enten det er lamper, spotlights, downlights, utelamper, LED-striper eller annet innen belysning. For oss betyr det at vi både har det mest populære, men også det som er sjeldnere og mer spesielt - det du ikke finner noen andre steder. Kombinert med dyktige ansatte med lang erfaring i faget er Rygg Belysning det perfekte utgangspunktet for en god handel.

5c3dcb108bb4598ca8e4112f_Steinbru__0329

Godt lys skaper godt miljø

Godt og riktig lys handler ikke bare om at du skal se godt. Det handler også om å komme i stemning, ha gode arbeidsforhold eller rett og slett ha en snadder eller flott lampe. Lys er også design. Det er et møbel som skal passe i det miljøet det skal stå i, og dette kan vi.

Rådgivning i en levende butikk

En stor del av vår jobb består i å hjelpe kunder med å gjøre gode valg innen belysning. Å forstå hva du er på jakt etter og hvordan det skal brukes gjør oss i stand til å komme med gode anbefalinger. Vi tar alle oppdrag på strak arm, og elsker når noen kommer med spennende utfordringer.

Lamper, vegglamper, spotlights, utelamper, LED-lamper, lyspærer

Kort og godt: Vi har det meste. I vår butikk har vi et utvalg du finner få andre plasser. Her henger lamper og lys i alle fasonger og typer overalt. Vi har fortløpende forandringer i utstillingen og tar hele veien inn nye og spennende produkter, og følger alltid med på trender og mote.